Okrugli sto „Mogućnost primene medijacije“ u Kruševcu.

Novi sindikat zaposlenih u socijalnoj zaštiti Srbije u suorganizaciji sa Nacionalnim udruženjem medijatora Srbije i Regionalnom privrednom komorom Rasinskog upravnog okruga

pozivaju Vas na Okrugli sto

 

„Mogućnost primene medijacije sa simulacijom medijacije“

 

koji će se održati u sredu, 12. decembra 2018. godine od 11:00 – 13:00 časova

Au Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga Kruševca,

ul. Balkanska br. 63/4 Kruševac

 

Na okruglom stolu, Jelica Milosavljević, član Novog sindikata zaposlenih u socijalnoj zaštiti i član Nacionanalnog udruženja medijatora (NUMS) iz Kruševca, razgovaraće sa učesnicima o osnovnim principima i primeni medijacije u različitim vrstama sporova, prednostima medijacije u odnosu na sudski postupak i  izneće iskustva iz primene Medijacije u Kruševcu. Takođe, biće izvedene i dve simulacije medijacije i to: Simulacija suđenja sa simulacijom medijacije u okviru parničnog postupka koju će izvesti učenici Ekonomsko trgovinske škole iz Kruševca, kao i simulacija scene vršnjačkog nasilja i medijacije nakon nasilja- vaspitni nalog koju će izvesti polaznici škole glume Dejana Tončića iz Kruševca.

 

„Okrugli sto“ je prijavljen Komori socijalne zaštite, broj : 55073-2410/2018 i  svi učesnici, zaposleni u sistemu socijalne zaštite ostvaruju bodove u skladu sa Pravilnikom o licenciranju stručnih radnika. Kontakt osoba je Jelica Milosavljević, putem mejla:medijatorikrusevac@gmail.com .

    

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite najkasnije do ponedeljka 10.12.2018. na mail adresu  medijatorikrusevac@gmail.com , ili telefon: 065/6809327.

 POZIVNO PISMO